Byggeriets Arbejdsmiljøbus


Byggeriets Arbejdsmiljøbus er en mobil konsulenttjeneste, som har til formål at formidle god arbejdsmiljø-praksis til byggepladser og til byggevirksomhederne og deres ansatte.  
 
Byggeriets Arbejdsmiljøbus skal gennem besøg på byggepladser og i byggevirksomheder forbedre den fore-byggende arbejdsmiljøindsats og samarbejdet om arbejdsmiljø både internt i byggevirksomhederne og mellem de forskellige aktører på byggepladsen, herunder også med bygherrer og ingeniører/arkitekter.
 
Byggeriets Arbejdsmiljøbus er hverken en kontrolmyndighed eller en kommerciel arbejdsmiljørådgiver eller kursusudbyder, men de tilsluttede organisationers egen formidlingsvirksomhed om arbejdsmiljø.
 

Byggeriets Arbejdsmiljøbus er etableret af Dansk Byggeri, Forbundet Træ-Industri-Byg, Fagligt Fælles Forbund, Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk El-Forbund, Dansk Metal og BJMF København som led i overenskomsten mellem disse organisationer og er finansieret af en særlig pulje i Byggeriets Udviklingsfond om samarbejde og arbejdsmiljø. Det koster derfor ikke virksomhederne ekstra at benytte Byggeriets Arbejdsmiljøbus.
 
Efterfølgende er også Danske Isoleringsforeningers Brancheforening, Dansk Håndværk, Kooperationen og Bygherreforeningen i Danmark indtrådt i Byggeriets Arbejdsmiljøbus.
 
Se informationsfolderen om Byggeriets Arbejdsmiljøbus klik her. Se informationsfolderen på engelsk klik her.
 
Polski intro klik her
Deutsch intro klik her
English intro klik her
 

 
Design & CMS by Webbureauet Krogstrup & Hede