Nyt initiativ slår et slag for arbejdsmiljøet på gulvet

Gulvgrossisten Scandinova har taget initiativ til at få sat arbejdsmiljøet på dagsordenen sammen med blandt andre Gulvbranchen under Dansk Byggeri og Byggeriets Arbejdsmiljøbus.

I forbindelse med initiativet uddyber Scandinovas direktør, Steffen Juncker, at ”Det handler ikke kun om, hvad den enkelte virksomhed og medarbejder kan gøre i det daglige. Det handler også om, at vi alle har et ansvar for at holde fokus og fx have en klar holdning om, at det ikke kan være rigtigt, at dygtige håndværkere må forlade deres fag før tid, fordi de bliver nedslidte”

Dette bliver sat i gang med et debatarrangement i november d. 29. november kl. 7-11 på Transformervej 10 i Søborg. Her lægger Scandinova sammen med Gulvbranchen og Byggeriets Arbejdsmiljøbus op til debat om arbejdsmiljøet på gulvet. Derudover besøger vi i løbet af december Scandinovas grossistcentre i Odense, Aarhus og Aalborg. Du er velkommen til at komme forbi til en snak om godt arbejdsmiljø på gulvet d. 29. november, eller til besøgene i december.